Főoldal ._Borok _. Területek ._ Fajták _.Borkóstolás._ Webshop ._ Elérhetőség

 

Vendégeink az alábbi kóstolók és program lehetőségek közül választhatnak:

 
6 soros borkóstoló borkorcsolyával    
3500 Ft/fő
A borkóstolón felül választható ajánlataink:  
1. Dűlőlátogatás    
500 Ft/fő

Ellátogatunk a pince egyik szőlőterületére, ahol egy üveg bor társaságában vendégeink megismerkedhetnek az adott dűlő sajátosságaival, gyönyörködhetnek a környező hegyek panorámájában, valamint betekintést nyerhetnek az aktuális szőlőmunkákba, amit a lelkesebbek akár ki is próbálhatnak. (borkóstoló mellé választható ajánlat)

2. Piknik a hegyen
2500 Ft/fő

Egy kosárnyi finomság kíséretében felsétálunk a közeli kilátópontra, a Póc tetőre. Miközben vendégeink megismerkednek a környező dűlőkkel és gyönyörködnek a szép kilátásban, a kosárkából előkerülnek a különböző finomságok (pl. kolbász, házi kenyér, sajtok, friss zöldség) és természetesen nem hiányozhat egy üveg jó bor sem. (borkóstoló mellé választható ajánlat)

3. Család-barát borkóstolás
3000 Ft/ gyermek

Mint kisgyermekes szülők magunk is szembesültünk már nem egyszer azzal, hogy csemeténk mellett nem igazán lehet 4-5 fajta bort nyugodtan megkóstolni, arról egy kicsit beszélgetni és lazítani. Szinte biztos, hogy ezalatt az idő alatt ő is figyelmet akar majd magának és így anya vagy apa kiesik a beszélgetésből, vele kell hogy foglalkozzon.
Gyakorló kerámikusként műhelyemben rendelkezésre áll minden olyan anyag, eszköz és felszerelés, mely egy kerámia foglalkozáson szükséges lehet. A szülőkkel való előzetes egyeztetés után 1-2 óra időtartamú (a szülők borkóstolójához igazított) kézműves foglalkozást állítok össze, ahol a legkisebbek gyurmázhatnak, agyagból figurákat formázhatnak, a kicsit nagyobbak kisebb ajándék tárgyakat készíthetnek, a nagyobbak pedig bögréket, tányérkákat festhetnek, és természetesen mindenki kipróbálhatja a korongozást is. Amíg tehát anya és apa belekóstol a borok világába, a gyerkőcök betekinthetnek az alkotói munka szépségébe. Minden adott egy jó hangulatú, kreatív kikapcsolódásra az egész család számára.
A programra jelentkezés életkorhoz nem kötött, minden gyerkőcnek kitalálunk valamit, a bölcsisektől a kisiskolásokig. Az elkészült remekműveket igény esetén egy külön díjért cserébe kiégetem és elpostázom a családnak. (borkóstoló mellé választható ajánlat)

 

4. Rétestál: 3 szelet házi rétes személyenként. (borkóstoló mellé választható ajánlat)

1200/fő

Az árak 4 főtől érvényesek. 1-3 fő esetén kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot és kérjék egyedi árajánlatunkat.